Hemmagjord hundsäng

Om du tar hem en valp eller hund men inte hunnit köpa en hundsäng så är det ingen fara. Det finns många knep att göra en egen på nolltid. Här är några tips på ett snabbt och enkelt alternativ tills du köper en ny säng.

Först och främst bör du bestämma var hunden kommer att sova. Om det är i ditt rum så bör du skapa lite utrymme. Om det kommer att bli tvättstugan, köket eller vardagsrummet så bör du hitta en lämplig plats som är varm och fri från drag. Viktigast är att du väljer en plats som inte orsakar att hunden blir störd när den sover. Ta fram en stor kartong. den bör minst vara i din hunds storlek. Fyll den därefter med filtar, har ud även en gammal kudde så kan du trycka ner den i kartongen. Klappa på filtarna för att locka dit hunden. Om du nu inte skulle hitta en kartong så kan du linda en gammal handduk, filt eller gardin runt en kudde. Ett annat fiffigt litet knep är att fylla en resväska med olika handdukar och filtar, på så vis ger du din hund en behaglig och varm ‘säng’ inför natten. Lycka till!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>